Facebook

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Fantastyczny i profesjonalny masaż

Anna

09-07-2022

Bardzo dobre wyczucie bolących miejsc - było mocno ale po masażu organizm jak nowy

Paweł

06-07-2022

Dobrze zaplanowany i wykonany masaż

Henryk

02-07-2022

Masaż klasyczny - polecam dla spiętych i zestresowanych, których mięśnie są jak skała. Naprawdę warto!

Gosia

26-06-2022

Super, obowiązkowo wrócę ????

Tatiana

19-06-2022

Fantastic!! Recommend . Always come Back When in Poland

Karolina

19-06-2022

Dawno mnie nikt tak cudownie nie podeptał ???? rewelacja. Dziękuję ???? coś mi się przestawiło w kregoslupie i kłuło przy oddychaniu. Po pierwszym masażu odczułam już ulgę. Po drugim jeszcze większą .jestem bardzo zadowolona.

Małgorzata

19-06-2022

Masaż na najwyższym poziomie moje ciało było w bardzo złej kondycji masażystka doskonale rozpoznała wszystkie najsłabsze punkty i dosłownie dała mi nowe życie….Gorąco polecam z całego serca warto…❤️

Daria

15-06-2022

Polecam z całego serca!!! Nowe życie po masażu!!!

Teresa

13-06-2022

To było dokladnie to, czego potrzebowałam i czego oczekiwałam. Gorąco polecam.

Iwona

11-06-2022

Masaż godzinny, ciepłym olejkiem. Miła a nawet bardzo miła i profesjonalna obsługa recepcji. Sam masaż taki jak oczekiwałam mocny ale z rozsądkiem. Salon mocno w stylu orientalnym ale z gustem. POLECAM!!!!

ANETA

09-06-2022

Cudowny relaks . Panie są wspaniałe . Wszystkie mięsie pospinane puściły i czuje się jak motylek . Dziękuje

Katarzyna

08-06-2022

Prawdziwy masaż, a nie głaskanie

Tomek

07-06-2022

Było cudownie. Polecam każdemu ❤️

Marta

05-06-2022

Polecam! Na pewno powtórzę wizytę. Teraz już wiem gdzie znajdę ukojenie na bóle mięśniowe :)

Tomek

03-06-2022

Pani bardzo miła i profesjonalna. Czuję się zrelaksowana. Wrócę!????

Basia

03-06-2022

Świetne miejsce z klimatem i za każdym razem po masażu czuje się bardzo odprężona i zrelaksowana :)

Karolina

03-06-2022

2h połączenie shiatsu z masażem olejkiem kokosowym. fakt, nie są to tanie rzeczy, ale to bite 2h intensywnego masażu. lepiej mi to pomogło niż wizyta u fizjoterapeuty. polecam i wrócę!

Wojciech

01-06-2022

Mama była zachwycona waszą profesjonalną obsługa. Ślicznie dziekuję.

Magdalena

29-05-2022

Miejsce godne polecenia masaż cudowny ????

Izabela

18-05-2022

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Find us

Visit our profiles

Contact

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese
ul. Świętojańska 9 A
81-368 Gdynia
tel. +48 884 300 509
email: [email protected]