Facebook

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

To było dokladnie to, czego potrzebowałam i czego oczekiwałam. Gorąco polecam.

Iwona

11-06-2022

Masaż godzinny, ciepłym olejkiem. Miła a nawet bardzo miła i profesjonalna obsługa recepcji. Sam masaż taki jak oczekiwałam mocny ale z rozsądkiem. Salon mocno w stylu orientalnym ale z gustem. POLECAM!!!!

ANETA

09-06-2022

Cudowny relaks . Panie są wspaniałe . Wszystkie mięsie pospinane puściły i czuje się jak motylek . Dziękuje

Katarzyna

08-06-2022

Prawdziwy masaż, a nie głaskanie

Tomek

07-06-2022

Było cudownie. Polecam każdemu ❤️

Marta

05-06-2022

Świetne miejsce z klimatem i za każdym razem po masażu czuje się bardzo odprężona i zrelaksowana :)

Karolina

03-06-2022

Pani bardzo miła i profesjonalna. Czuję się zrelaksowana. Wrócę!????

Basia

03-06-2022

Polecam! Na pewno powtórzę wizytę. Teraz już wiem gdzie znajdę ukojenie na bóle mięśniowe :)

Tomek

03-06-2022

2h połączenie shiatsu z masażem olejkiem kokosowym. fakt, nie są to tanie rzeczy, ale to bite 2h intensywnego masażu. lepiej mi to pomogło niż wizyta u fizjoterapeuty. polecam i wrócę!

Wojciech

01-06-2022

Mama była zachwycona waszą profesjonalną obsługa. Ślicznie dziekuję.

Magdalena

29-05-2022

Cudowna chwila relaksu :)

Agata

18-05-2022

Miejsce godne polecenia masaż cudowny ????

Izabela

18-05-2022

Bardzo intensywny i dobry masaż. Jest to moja kolejna wizyta i zawsze tu wracam będąc w Gdyni. Polecam

Przemek

17-05-2022

Wspaniały masaz bardzo profesjonalna masażysta polecam

Asia

15-05-2022

Jestem zachwycona .Ból ustąpił.Wiem ,że trzeba powtórzyć ale jestem zachwycona.Jesteście najlepsze.

Grażyna

13-05-2022

Witam serdecznie byłam z Mamą na masażu . Polecam gorąco . Panie zajęły się nami cudownie . Pyszna herbata na koniec. Jesteśmy umówione na następny masaż.

Katarzyna i Danuta

11-05-2022

Jestem bardzo zadowolona z masażu, bardzo polecam

Anna

09-05-2022

Najlepszy masaż w Gdyni ???? byłam pierwszy raz i już uwielbiam ????

Zuzanna

05-05-2022

Profesjonalnie. Wpisujemy z żoną do kalendarza stałych odwiedzin.

Szymon

04-05-2022

Super masaż, masażystka z wyczuciem rozmasowała napięcia w ciele. Miła obsługa i atmosfera. Z pewnością skorzystam jeszcze. Polecam.

Monika

04-05-2022

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Find us

Visit our profiles

Contact

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese
ul. Świętojańska 9 A
81-368 Gdynia
tel. +48 884 300 509
email: [email protected]