Facebook

Reviews

We invite you to upload your own opinion.

If you have used already the services of a massage, please add your review.


Click to add your opinion

Cudownie , tak jak zawsze ????

Małgorzata

03-05-2022

Super!:-)

Luise

29-04-2022

Fantastyczny masaz, dokladnie wymasowane wszystkie bolace miejsca i niesamowicie grzeczna obsluga. Wroce na pewno!

Robert

28-04-2022

Wspaniały zabieg relaksacyjny, w miłej atmosferze, zapachach i muzyce. Polecam zabieganym tę chwilę zatrzymania.

Krystyna

28-04-2022

Polecam z całego serca! Cudowne miejsce i prawdziwy tajski masaż.

Małgorzata

25-04-2022

Bardzo przyjemny, mocny masaż (taki jak miał być). Pani masażystka skupiała się na bolesnych miejscach.

Jola

25-04-2022

Fantastyczna atmosfera, miła obsługa i fachowe masażystki, polecam!!

Hubert

23-04-2022

Bardzo polecam, przyjazne kameralne miejsce z bardzo profesjonalną, zaangażowaną obsługą.

Katarzyna

23-04-2022

Perfekcyjny masaż i perfekcyjna obsługa. Jak zawsze.

Paweł

04-04-2022

Super polecam, przez kolejne 2 dni czułam jeszcze dotyk Masazystki????

Ola

04-04-2022

PON- REWELACYJNY MASAŻ, REWELACYJNY SALON, POLECAM WSZYSTKIM!!!!

Aneta

30-03-2022

Polecam! Przeniosłam się do Tajlandii. Masaż wykonany perfekcyjnie.

Małgorzata

28-03-2022

Super, polecam gorąco. Doskonały relaks, świetna obsługa, fachowe podejście.

Weronika

27-03-2022

Mój pierwszy raz ale na pewno nie ostatni. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony z jaka precyzja jest wykonywany. Każdy szczegół mojego zmęczonego ciała został rozmasowany.

Thomas

26-03-2022

Podczas masażu mogłam odpocząć i zrelaksować się. Wybrałam klasyczny tajski srednio- mocny masaż. Spełnił moje oczekiwania

Karolina

25-03-2022

Rewelacja!!!! Masaż w wykonaniu PO, jak z bajki pełna precyzją i doskonałe czucie ciała i jego potrzeb. Polecam????

JAROSŁAW

24-03-2022

Przyjemna muzyczka, tajska herbatka z miodem lipowym i przede wszystkim cudowny masaż, konkretny i rozluźniający

Agnieszka

24-03-2022

obsługa profesjonalna.Miłe powitanie z dobrą herbatką.Masaż boski Dziękuję

Teresa

20-03-2022

W 100% profesjonalne usługi. Polecam!

Paweł

13-03-2022

uwielbiam czas spędzony w waszym salonie w Gdyni, czy w Sopocie :-)

Gabriela

13-03-2022

Online booking

You can book your massage online

Click to book

Find us

Visit our profiles

Contact

Monday - Sunday 12.00 - 22.00

Thai Mai - Thai Massage Salon And Balinese
ul. Świętojańska 9 A
81-368 Gdynia
tel. +48 884 300 509
email: [email protected]